Christiaan Verhoef

3cristiaangrootweb“Ik ga voor het beste resultaat voor mijn cliënt”

“Ik ben sinds 2010 bij Roepel Advocaten werkzaam en sinds 2014 advocaat. Ik heb rechten gestudeerd met als specialisatie onroerend goed. Vooral het feit dat we actief zijn op het gebied van vastgoed vind ik fijn.”

Hoezo?
“Omdat ik altijd al in vastgoed geïnteresseerd ben geweest. Ik vind de vastgoedsector uitdagend. Iedereen heeft wel een keer in zijn leven met vastgoed te maken. Of het nu gaat om koop, huur, VvE of bouw, maar niet iedereen is er in thuis. Het is ook complex. Je moet scherp zijn, kennis paraat hebben en snel met de klant kunnen meedenken. Hiermee is het een gebied voor specialisten die zich continue willen blijven ontwikkelen.”

Jij specialiseert je ook?
“Jazeker. Al tijdens mijn studie heb ik op vastgoed de nadruk gelegd, door keuzevakken op dat gebied te kiezen en een scriptie te schrijven over de gebrekenregeling in het huurrecht.”

Waarom wil je eigenlijk advocaat worden?
“Wanneer je als advocaat je klant een voorsprong kan geven op de concurrent en de wederpartij gedurende een conflict op het verkeerde been kan zetten, dan haal ik daar echt voldoening uit. Het behalen van het beste resultaat voor de klant, een vorm van willen winnen, dat heeft mij altijd al in de advocatuur aangesproken.”

Waar kunnen ze je ’s nachts wakker voor maken?
“Oh dat is gemakkelijk. Namelijk voor een heroïsche sportwedstrijd. Daarbij maakt het mij niet uit of het een balsport, vechtsport of duursport is. Verder besteed ik mijn vrije tijd het liefst met vriendin, familie en vrienden en loop ik in mijn vrije tijd graag op een voetbalveld.”